Tutustu Seasonsin prosessiin »

Asiantuntijasi

Onnistuneen rekrytointiprosessin tuloksena on tehokas, laadukas ja työstään nauttiva tekijä. Seasons HR Management on kumppanisi henkilöstöasioissa. Rekrytoimme, konsultoimme ja koulutamme henkilöstöä eri alojen erityyppisiin ja -mittaisiin työtarpeisiin.

Yrityksen lähtökohtia ymmärtävä kumppanuus

Toimintamme lähtökohtana on korkealuokkainen laatu ja palvelutaso. Palvelemme ja autamme kaikissa rekrytointikysymyksissä. Me tutustumme huolella asiakasyrityksen toimintaympäristöön ja tarpeisiin löytääksemme parhaiten soveltuvan tekijän, jonka ammattitaito ja työpersoona vastaavat asiakkaan toiveita sekä auttaa asiakasyritystä menestymään.

Tuemme yrityksiä eri alojen toimihenkilö-, suorite- sekä johto- ja asiantuntijatason rekrytoinneissa. Asiakasyrityksen niin toivoessa, voimme osallistua rekrytointiprosessiin myös muilta tarvittavilta osilta.

Tutustu Seasonsin palveluprosessiin »   |   Hae helpotusta rekrytointiin »

HAE KAUTTAMME UUSI TULEVAISUUS

Vastaanotamme hakemukset ja valitsemme asiakkaan tavoitteisiin parhaiten soveltuvat hakijat. Huolehdimme yhteydenotoista hakijoihin ja kutsuista haastatteluihin. Seasons toteuttaa sovitut haastattelukierrokset itsenäisesti tai vaihtoehtoisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Jätä CV meille »

OPTIMAALISET RATKAISUT
YDINOSAAMISEN TUEKSI

Henkilöstöpalvelu on hyvän työnvälityksen ohella jatkuvaa henkilökuntaan panostamista. Seasons tarjoaa yrityksille ja välittämälleen työvoimalle myös erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Ammatit ja niihin liittyvät osaamistarpeet muuttuvat jatkuvasti. Seasons tukee yrityksiä ja työntekijöitä tässä muutoksessa koordinoimalla erilaisia koulutusohjelmia osaamistarpeiden täyttämiseksi. Ohjelmat luovat myös erinomaisen pohjan työntekijä- ja antajapuolten yhteiselle tulevaisuudelle ja tavoitteille.

Kartoitamme yhdessä yritykselle optimaaliset henkilöstöratkaisut – näin sekä yritys että työntekijä voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

YKSI KONTAKTI
TYÖSOPIMUKSEEN

Seasonsin avulla yrityksen rekrytointiprosessi sujuu mutkattomasti. Määrittelemme yhdessä asiakasyrityksen kanssa haussa olevan työnkuvan ja sisällön. Tiedotamme avoinna olevasta työpaikasta tai otamme yhteyttä jo rekisterissämme oleviin potentiaalisiin työntekijöihin. Vastaanotamme hakemukset, valitsemme tehtävään soveltuvimmat hakijat ja toteutamme haastatteluprosessin itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan kanssa.

Teemme päätöksen asiakkaan tavoitteisiin parhaiten soveltuvasta työntekijästä ja ilmoitamme valinnasta muille hakijoille. Valituksi tullut työtekijä joko siirtyy asiakasyritykseen töihin tai asiakas vuokraa työntekijän kauttamme, jolloin työsopimus laaditaan Seasonsin kanssa ja me vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista.

 

blockquote-up

TYÖNTEKIJÄT

ovat aina olleet erinomaisia. Seasons on ollut luotettava kumppani ja yhteistyö on ollut helppo.

- Janne Vesa / Sinooperi Homestore

blockquote-down