Uudet seikkailut odottavat

Haluamme työn tekemisen olevan tärkeä osa henkilöstön ja työllistävän yrityksen yhteistä tavoitetta kasvaa ja kehittyä uusilla alueilla. Siksi tarjoamme monipuolisia ja joustavia työn tekemisen malleja niin työntekijöille kuin yrityksillekin.

Hyvä työpaikka takaa työntekijöiden tyytyväisyyden Seasons yhdistää työt ja tekijät Suomessa sekä ympäri Eurooppaa. Välitämme työvoimaa asiakasyritystemme pitkäaikaisiin projekteihin ja ruuhkahuippuihin sekä kesä- ja talvisesonkeihin.

Selkeät, oikein määritellyt toimenkuvat ja varmuus käytännön asioiden toiminnasta ovat tärkeä pohja työssä viihtymiselle.

Hae itsellesi uusi mahdollisuus  »


Seasons sitaatti

SEASONSIN KAUTTA

työllistymisprosessi sujui vaivattomasti ja nopeasti. Haastattelujen jälkeen minut palkattiin haluamaani työpaikkaan kahvilatyöntekijäksi, jossa viihdyin erinomaisesti. Seasons huolehti käytännön asioiden toimivuudesta ja siitä, että työntekijällä oli aina saatavilla ohjeita ja neuvoja. Seasons tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja työllistymiseen ja toimii loistavana mahdollisuutena löytää itselleen sopivin työtehtävä. Suosittelen.

- Sonja Pekkarinen

KESÄKSI RANSKAN VIINITILOILLE?

Kansainvälisyys on voimavara moneen suuntaan. Miltä kuulostaisi kesä Ranskan viinitilalla? Tai talvi Alpeilla? Vaikka Suomi on Seasonsin päämarkkina-alue niin myös sesonkityö Suomen ulkopuolella on kauttamme mahdollista. Samalla, kun työkokemus kasvaa, työntekijä voi kehittää omaa kielitaitoaan ja kokeilla arkea ulkomailla.

Seasonsin palvelutaso on korkealuokkaista. Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja yhteistyö sujuu luotettavasti ja mutkattomasti.

Jätä meille yhteystietosi, hae tekijäksi »

TARJOILIJAKSI KESKI-EUROOPPAAN?

EU mahdollistaa työvoiman vapaan liikkuvuuden ilman, että sosiaaliturvaan ja työnantajavelvoitteisiin liittyvät asiat rajoittavat kulttuurien vuorovaikutusta. Seasonsin kautta yrityksellä on mahdollista huolehtia henkilöstötarpeistaan eri puolilla Eurooppaa.

Välitämme asiakkaan tarpeisiin työntekijöitä joustavasti ja nopeasti. Osaajia on saatavilla juuri silloin, kun heitä tarvitaan.  Ovatpa toimeksiannot sitten pitkiä tai lyhyitä, Seasons löytää työympäristöön ja tarpeisiin sopivat tekijät.

Jätä meille yhteystietosi, hae tekijäksi »

KAHVILATYÖNTEKIJÄKSI EUROOPPAAN?

Seasons palvelee asiakkaitaan ympäri Eurooppaa noudattaen toiminnassaan vapaan työvoiman liikkuvuuden mahdollisuuksia jättämättä työntekijöitä kuitenkaan yksin. Seasons tukee työntekijöitä asunto- ja työasioiden lisäksi matkustamisessa. Työllistävä yritys saa Seasonsista luotettavan kumppanin, joka huolehtii eri maiden työlainsäädäntömallien noudattamisesta aina kussakin kohteessa.

Jätä meille yhteystietosi, hae tekijäksi »

Jätä meille yhteystietosi, hae tekijäksi »

KAUSITYÖNTEKIJÄKSI LAPPIIN?

Kauttamme saat mahdollisuuden luoda uraa monipuolisesti eri työympäristöissä kotimaassa ja ulkomailla. Tämän lisäksi Seasons tarjoaa työntekijöilleen koulutusmahdollisuuksia ja näin tukee henkilöstön menestymistä omissa tehtävissään. Jopa 94 % kauttamme työllistyneistä työntekijöistä ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Seasonsin palveluihin.

Jätä meille yhteystietosi, hae tekijäksi »