Kumppaniksi verkostoon

Seasons on vakavarainen, luottoluokituksen AA mukainen henkilöstöpalveluyritys. Olemme vastuullinen ja kasvava kumppani suomalaisille ja ulkomaisille yrityksille toimialasta riippumatta. Toimimme henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsenenä. Modernin, asiakaslähtöisen ja menestyvän liiketoimintamallimme etuna on vahva asiakas- ja työntekijätyytyväisyys.

HALUATKO OLLA MUKANA KEHITTÄMÄSSÄ HENKILÖSTÖPALVELUALAA?

Etsimme joukkoomme HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisia. Tule kumppaniksi verkostoomme ja ole mukana rakentamassa menestystarinaamme. Tutustu Seasonsin palveluprosessiin »

VALMIS KONSEPTIMALLI

Tarjoamme kumppanillemme valmiin ja toimivan konseptimallimme niin kotimaisessa kuin kansainvälisessä yrityskentässä. Saat toimintasi tueksi valmiin markkinointikonseptin, myyntiprosessin sekä nykyaikaiset ohjelmistot. Koulutamme ja annamme tukemme, asiantuntemuksemme sekä osaamisemme käyttöösi kaikissa yritystoiminnan osa-alueissa, myös henkilöstöhallinnon laki- ja talouskysymyksissä.

Oletko sinä etsimämme henkilöstöpalvelun ammattilainen?

Oletko sitoutunut, ahkera ja luotettava? Onko sinulla paljon annettavaa alallemme? Toivomme kumppaniltamme kokemusta henkilöstöhallinnosta, liiketoiminnasta ja halukkuutta tehdä tinkimätöntä työtä menestyksen eteen. Ota yhteys!

Tutustu Seasonsin palveluprosessiin »   |   Lähetä hakemus, otamme sinuun yhteyttä »

HALUATKO MUKAAN SEASONS-YRITTÄJÄKSI?

Kasvavana konseptina etsimme joukkoomme HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisia. Tarjoamme valmiin ja toimivan liiketoimintamallin kotimaisessa sekä kansainvälisessä yrityskentässä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme lisää.

 

SEASONS YHDISTÄÄ
TYÖT JA TEKIJÄT

toimialasta riippumatta Suomessa ja ulkomailla. Luotettavana kumppanina löydämme asiakasyrityksemme tarpeisin parhaiten soveltuvan henkilökunnan ja oikein kohdistuneen palkkauksen.

Seasons palveluprosessi »

 

blockquote-up

SEASONSILTA ON
LÖYTYNYT AINA

oikeanlaiset työntekijät tiukallakin aikataululla. Meillä on ollut annettavana ainoastaan positiivista palautetta työntekijöistä.
- Ismo Pirttinen / Brand ID Oy


blockquote-down