Seasons HR Management

Vuodesta 2011 toiminut porilaislähtöinen Seasons HR Management on nykyaikainen henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Olemme vahva kumppani yrityksille niin Suomessa kuin ulkomailla toimialasta riippumatta. Seasonsin kautta yrityksellä on mahdollista huolehtia henkilöstötarpeistaan eri puolilla Eurooppaa.

Toimintamme lähtökohtana on yhdistää työt ja tekijät oli kyse sitten pitkäaikaisista projekteista, ruuhkahuipuista tai kesä- ja talvisesongeista. Tarjoamme asiakasyrityksille mahdollisimman vaivattoman rekrytointiprosessi löytämällä asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan, motivoituneen ja osaavan henkilökunnan sekä oikein kohdistuneen palkkauksen.

Kauttamme on mahdollisuus luoda uraa monipuolisesti eri työympäristöissä kotimaassa ja ulkomailla. Seasons on luotettava kumppani, joka huolehtii eri maiden työlainsäädäntömallien noudattamisesta aina kussakin kohteessa. Toimimme yhteistyössä eurooppalaisten rekrytointiyritysten, kuten Florian Mantione Instituutin (FMI) kanssa.

Florian Mantione perusti instituutin vuonna 1976 Montpellierissä, Ranskassa. FMI on Ranskan yksi johtavimmista henkilöstöasiantuntijaverkostoista. Sen kattava palvelutarjonta pitää sisällään rekrytointia, koulutuksia, outplacement-palveluja, henkilöarviointia, pätevyyden arviointeja, valmennusta, henkilöstöneuvontaa ja auditointia. Vuosien varrella instituutti on saavuttanut huikean määrän referenssejä, sekä yksityiseltä, että julkiselta puolelta. Vuodesta 2007 lähtien Florian Mantione Instituuttia ovat johtaneet Augustin Valero ja Loïc Douyere.

Tutustu palveluprosessiimme »

HALUATKO MUKAAN SEASONS-YRITTÄJÄKSI?

Kasvavana konseptina etsimme joukkoomme HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisia. Tarjoamme valmiin ja toimivan liiketoimintamallin kotimaisessa sekä kansainvälisessä yrityskentässä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme lisää.

Ota yhteyttä »

blockquote-up

SEASONSIN JOUSTAVUUS
JA VAIVATTOMUUS

on täydellinen ratkaisu, kun vaaditaan esimerkiksi opiskelun ja työaikataulujen yhteensovittamista.
Seasons tarjoaa laajasti valinnanvaraa, sopivan työn löytäminen on mutkatonta ja kaikki käytännönjärjestelyt sujuvat moitteettomasti.

- Anthony Castan

blockquote-down