Avoimet työpaikat

Sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita

Sähkö- / automaatiosuunnittelijana vastaat eri teollisuuden alojen prosessien sekä laitekokonaisuuksien sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Etsimme osaajia teollisuuden prosessipuolen, kone-, laite- ja kappaletavara-automaation sähkösuunnittelun toteutuksiin. Älä säikähdä monipuolista projektikenttäämme - tarjolla on monenlaista tekemistä ja pyrimme löytämään joukostamme aina parhaat talentit oikeisiin projekteihin. Kun suhtaudut tekemiseemme maratonina, etkä sprinttinä, pääset myös kasvamaan ja kehittymään kannustavassa työympäristössä.

Haemme tehtävään tekijöitä, joilla on jo suunnittelukokemusta erilaisista teollisuuden sähkösuunnitteluprojekteista. Edellytämme käyttökokemusta muun muassa EPlan ja CADMATIC suunnitteluohjelmistoista tai vastaavista. Muut ohjelmistot (esim. ALMA, ProElina) katsotaan eduksesi tehtävässä ja kuulemme mielellämme myös muista erikoisosaamisistasi. Olethan kyvykäs työskentelemään projekteissamme niin suomen kuin englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää kokemusta teollisuuden sähkö- automaatiosuunnittelusta ja minimivaatimus on n. 2 vuotta soveltuvaa kokemusta. Meillä sinulle löytyy erilaisia mahdollisuuksia ja urapolkuja. Jos olet vielä suunnittelijapolkusi alkuvuosilla, pääset toimimaan osana suunnittelutiimiämme projekteissa osaamisesi mukaan ja kartuttamaan osaamistasi. Mikäli olet jo kokeneempi tekijä, löytyy myös sinulle suunnittelutiimistämme oikean kokoiset saappaat. Tarjolla voi olla esimerkiksi vanhemman suunnittelijan tehtävä tai vaikka väylä pääsuunnittelijankin pestiin.

Miksi valita meidät?

Olemme dynaaminen ja henkilöstöään arvostava insinööritalo. Pääomasijoittajan lisäksi operatiivinen johtomme on vahvasti mukana omistuspohjassa ja työskentelymme on yrittäjähenkistä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja lupaamme, että kollegoiden keskuudesta saa aina sparrauskaverin sekä apua. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi myös uudessa työsuhteessasi. Lisäksi henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia - olemmekin panostaneet tähän merkittävästi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn liukuvilla työajoilla. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja pääkallopaikaksesi voidaan nimetä toimipisteistämme: Rauma, Pori, Vaasa tai Tampere. Hienoa, jos koet myös ajoittaisen läsnätyön merkitykselliseksi. Vaalimme nimittäin hyvää yhteishenkeämme tapaamalla toisiamme myös toimistolla suht säännöllisesti! Näiden lisäksi meillä on Enmacin oma "touhutonni", joka oikeasti tarkoittaa 1 200 euron vuosietua oman hyvinvoinnin tukemiseen ja mielen virkistämiseen, työsuhdepolkupyöräetua unohtamatta.

Osoituksena yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä, Enmacille on myönnetty Future Workplaces-sertifikaatti. Sertifikaatti perustuu henkilöstökyselyyn, joka kartoittaa työntekijöiden merkityksellisimmät asiat työpaikalla, sekä kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat. Erityisen ylpeitä olemme onnistumisistamme seuraavilla osa-alueilla: Työn ja vapaa-ajan tasapaino, Oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö, Työpaikan vahva yhteishenki sekä Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta. Haluamme olla työpaikkojen edelläkävijä!

Kiinnostuitko?

Haku tehtävään on auki 3.3.2024 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään mahdollisesti jo aikaisemmin. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulinkin kautta. Juttelemme mielellämme kanssasi sinusta, Enmacista ja työn sisällöstä. Lisätietoja paikasta voit kysyä HR-konsultti Matti Käkelä 044-9879232 tai sähköpostiosoite matti.kakela@seasons.fi

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Seasons-asiantuntijoiden CV-vinkkilista

Curriculum Vitae, CV, eli ansioluettelo, on sosiaalisen median kanavien yleistymisestä huolimatta edelleen yksi työnhaun keskeisimpiä välineitä. Se kertoo lyhyesti, kuka olet, mitä olet tehnyt ja mitä osaat. Työnhaku kannattaakin aloittaa CV:n tekemisestä tai päivittämisestä. CV:n tärkein ominaisuus on johdonmukaisuus. On olennaista osata kuvata osaamistaan siten, että lukijan on helppo muodostaa käsitys keskeisistä taidoistasi ja saavutuksistasi. Pidä siis punainen lanka mukanasi CV:tä laatiessasi, niin olet jo pitkällä.

1

Ole johdonmukainen ja ymmärrettävä

Kerro mahdollisimman selkeästi keskeiset taitosi ja saavutuksesi. Ajattele aina lukijaa - pysyykö hän helposti kärryillä?

2

Pääkohdat selkeästi esillä

Yhteystiedot, kielitaito, työkokemus ja koulutus ovat jokaisen CV:n selkäranka.

3

Älä unohda suosittelijoita

Mikäli saat aikaisempia työnantajiasi antamaan suosituksen palkkaamisellesi, saat varmasti positiivista huomiota.

4

Muista, mihin tehtävään haet

Jokainen työhakemus ja CV on hyvä suositella juuri kyseistä tehtävää varten, jotta voit myydä osaamisesi parhaalla mahdollisella tavalla.