Avoimet työpaikat

Varastotyöntekijä (Hintakaari)

Hintakaari Vaalea pohja[39].jpg

Haemme asiakkaallemme Hintakaarelle varastotyöntekijää / Varaston hoitajaa Lempäälään, Kuljun kartanoon!

Hintakaari on koko perheen edullinen ostosparatiisi, josta löydät kaiken aina oikealla hinnalla. Tavaratalosta löytyy valtava valikoima tuotteita päivittäiseen elämiseen, esim. kodinsisustus- ja taloustuotteet, puutarhatuotteet ja kukkaset sesonkeina, lemmikkieläintarvikkeet ja -ruoat, lelut perheen pienimmille, rakennustarvikkeet, työkalut, pienkoneet, vapaa-ajan tuotteet ja jopa auton renkaat sekä sähköskootterit.

Työpaikkakuvaus

Tehtävänäsi on huolehtia Lempäälän myymälän varastosta, joka toimii samalla keskusvarastona muille myymälöille. Tehtävässä pääset hoitamaan varastotehtäviä kokonaisvaltaisesti (vastaanotto, keräily, lähettäminen sekä varaston hallinnointi).

Työtehtäväsi muodostuu pääosin seuraavista asioista:

  • lähetysten vastaanottaminen, purkaminen ja jakaminen
  • varaston kunnon ylläpito
  • varaston toiminnan kehittäminen

Mitä odotamme sinulta

Työ vaatii itsenäistä ja reipasta työotetta, trukinajotaitoa sekä tietokoneen käyttöä. Olet asenteeltasi positiivinen ja optimistinen ja pyrit aina parhaaseen lopputulokseen. Työpäivä sisältää paljon liikkumista varaston tiloissa, joten valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä fyysinen kunto. Lisäpisteitä saat SKJ-ohjelmiston tuntemuksesta.

Tarjoamme sinulle paljon vaihtelevaa työtä mukavassa porukassa. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 7.00 -18.00 välillä, josta sovitaan palkattavan henkilön kanssa. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan TES:siä.


Lisätietoja antaa Matti Käkelä arkisin klo 9 – 16 puh. 0400397990, s-posti: matti.kakela@seasons.fi


Seasons-asiantuntijoiden CV-vinkkilista

Curriculum Vitae, CV, eli ansioluettelo, on sosiaalisen median kanavien yleistymisestä huolimatta edelleen yksi työnhaun keskeisimpiä välineitä. Se kertoo lyhyesti, kuka olet, mitä olet tehnyt ja mitä osaat. Työnhaku kannattaakin aloittaa CV:n tekemisestä tai päivittämisestä. CV:n tärkein ominaisuus on johdonmukaisuus. On olennaista osata kuvata osaamistaan siten, että lukijan on helppo muodostaa käsitys keskeisistä taidoistasi ja saavutuksistasi. Pidä siis punainen lanka mukanasi CV:tä laatiessasi, niin olet jo pitkällä.

1

Ole johdonmukainen ja ymmärrettävä

Kerro mahdollisimman selkeästi keskeiset taitosi ja saavutuksesi. Ajattele aina lukijaa - pysyykö hän helposti kärryillä?

2

Pääkohdat selkeästi esillä

Yhteystiedot, kielitaito, työkokemus ja koulutus ovat jokaisen CV:n selkäranka.

3

Älä unohda suosittelijoita

Mikäli saat aikaisempia työnantajiasi antamaan suosituksen palkkaamisellesi, saat varmasti positiivista huomiota.

4

Muista, mihin tehtävään haet

Jokainen työhakemus ja CV on hyvä suositella juuri kyseistä tehtävää varten, jotta voit myydä osaamisesi parhaalla mahdollisella tavalla.