Avoimet työpaikat

Myyjä (Tepe Paino Oy, Merikarvia)

Hei, oletko kesätyötä vailla?


Etsimme myyjää kesätyösuhteeseen asiakasyrityksellemme Merikarvialle.

Tarjolla olisi monipuolinen myyjän työ myynnin ja asiakaspalvelun parissa.

Tepe Painolle Merikarvialle 
haetaan toukokuusta eteenpäin kesätyöntekijää ja työtunnit vaihtelevat noin 20-25h/vko. 

Työssä pääset monipuolisesti tutustumaan sekatavarakaupan tuotteisiin ja työskentelytapoihin sekä palvelemaan asiakkaita myös postin ja matkahuollon palveluissa. Paikka tarjoaa siis ainutlaatuista kokemusta laaja-alaisesti kaupan alalta ja kehittymismahdollisuuksia riittää!

Vastuuntuntoinen, ahkera ja motivoitunut tekijä valitaan joukkoon mukaan. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ei edellytys. Innokkaalla asenteella ja halulla oppia on suuri merkitys. Suomen kielen taito ja 18-vuoden ikä on välttämätön. Työ vaatii hyvää kuntoa, sillä hyllytys on paikoin raskastakin työtä. 

Tehtävässä käytetään kaupan alan työehtosopimusta ja palkka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Palkkahaitari on 8,48-14,16€ välillä.  

Lisätiedot: anniina.saarni@seasons.fi. Kyselyt ensisijaisesti sähköpostilla.

p.0401620570. 


Seasons-asiantuntijoiden CV-vinkkilista

Curriculum Vitae, CV, eli ansioluettelo, on sosiaalisen median kanavien yleistymisestä huolimatta edelleen yksi työnhaun keskeisimpiä välineitä. Se kertoo lyhyesti, kuka olet, mitä olet tehnyt ja mitä osaat. Työnhaku kannattaakin aloittaa CV:n tekemisestä tai päivittämisestä. CV:n tärkein ominaisuus on johdonmukaisuus. On olennaista osata kuvata osaamistaan siten, että lukijan on helppo muodostaa käsitys keskeisistä taidoistasi ja saavutuksistasi. Pidä siis punainen lanka mukanasi CV:tä laatiessasi, niin olet jo pitkällä.

1

Ole johdonmukainen ja ymmärrettävä

Kerro mahdollisimman selkeästi keskeiset taitosi ja saavutuksesi. Ajattele aina lukijaa - pysyykö hän helposti kärryillä?

2

Pääkohdat selkeästi esillä

Yhteystiedot, kielitaito, työkokemus ja koulutus ovat jokaisen CV:n selkäranka.

3

Älä unohda suosittelijoita

Mikäli saat aikaisempia työnantajiasi antamaan suosituksen palkkaamisellesi, saat varmasti positiivista huomiota.

4

Muista, mihin tehtävään haet

Jokainen työhakemus ja CV on hyvä suositella juuri kyseistä tehtävää varten, jotta voit myydä osaamisesi parhaalla mahdollisella tavalla.