Open vacancies

Tuotantotyöntekijä (lautapelien valmistukseen, Pori)


Oletko reipas ja tehokas työntekijä, joka suoriutuu näppäryyttä vaativista työtehtävistä ja tiimityöskentelystä?

Haemme Porissa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää lautapelien valmistukseen sekä kokoaikaisena, että satunnaisiin vuoroihin!

Työtä on tarjolla kolmessa eri vuorossa arkisin (klo. 6-14, 7-15.30 ja klo 14-22). Huomaathan, että vuorot ovat 8-8,5 tunnin päiviä kerrallaan. 

Työtehtävässä vaaditaan sorminäppäryyttä ja reipasta otetta. Tehtävä on linjastotyötä, johon kuuluu erilaisia työtehtäviä, kuten pakkausta sekä robotiikan valvontaa. Aikaisempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, sillä työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, mutta se luetaan eduksi hakijalle. 

 

Työnhakijoilta odotamme: 

  • Hyvää työasennetta 
  • Tarkkuutta ja tehokkuutta työtehtävissä
  • Suomen kielen taitoa
  • Luotettavuutta


Kerrothan selkeästi hakemuksessasi
miksi haet työtä, missä vuoroissa pystyisit työskentelemään, haetko kokoaikaista vai satunnaista työtä (esim.toisen työn ohelle) ja milloin pystyisit aloittamaan. Lisäksi on hyvä kertoa, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä ja se kuinka pitkäksi aikaa olet työtä hakemassa. 

Joskus vuoroja voi tulla myös varaston puolelle, jossa pakataan ja keräillään tilauksia. On siis hyvä myös mainita mikäli omaa kokemusta keräilystä tai muusta varastotyöstä. 

Palkkaus media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Tämänhetkinen tuntipalkka henkilölle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta alalta on noin 10,88€/h (huomaathan, että palkka voi vaihdella mahdollisen ilta-lisän myötä). 

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään oheisen linkin kautta! Tarve on meille jatkuva ja haku on auki siksi useita viikkoja. Haastattelemme sopivia hakijoita jatkuvasti hakuajan aikana. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petro Vaitiniemi, arkisin 9-16, info@seasons.fi tai 0458728668. 

 

    CV Tips from Seasons Experts

    Despite the growing popularity of social media channels, the Curriculum Vitae (CV) remains one of the most important tools in job hunting. It briefly tells who you are, what you have done, and what you can do. Therefore, it is recommended to start your job search by creating or updating your CV. The most important feature of a CV is consistency. It is essential to be able to describe your skills in a way that makes it easy for the reader to understand your key skills and achievements. Therefore, keep the red thread with you when creating your CV, and you are already well on your way.

    1

    Be consistent and understandable

    Clearly state your key skills and achievements. Always think about the reader - is it easy for them to follow?

    2

    Highlight the main points clearly

    Contact information, language skills, work experience, and education are the backbone of every CV.

    3

    Don't forget your references

    If you can get previous employers to provide a recommendation for your hiring, it will certainly get positive attention.

    4

    Remember the position you are applying for

    Every job application and CV is best tailored for the specific position, so that you can sell your skills in the best possible way.