Open vacancies

Myyjä (Hintakaari Pori, kesätyö)


Hintakaari Vaalea pohja[39].jpg


Etsimme kesätyöntekijöitä kesäksi Hintakaaren Porin myymälään!

 

Hintakaari on koko perheen edullinen ostosparatiisi, josta löydät kaiken aina oikealla hinnalla. Tavaratalosta löytyy valtava valikoima tuotteita päivittäiseen elämiseen, esim. kodinsisustus- ja taloustuotteet, puutarhatuotteet ja kukkaset sesonkeina, lemmikkieläintarvikkeet ja -ruoat, lelut perheen pienimmille, rakennustarvikkeet, työkalut, pienkoneet, vapaa-ajan tuotteet ja jopa auton renkaat sekä sähköskootterit.

Hintakaari on vuonna 1996 perustettu 100 % Suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin sekä myös kuuntelee asiakkaidensa toiveita tuotevalikoimiin ja hintoihin liittyen.

 

 

Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen työskentelyasenne, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ei edellytys. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan erityisesti puutarhapuolelle, jolloin tietämys puutarhakalusteista, kasveista ja kukista on plussaa. Puutarhapuoli on suosittu asiakkaiden keskuudessa ja päivät saattavat olla hyvin kiireisiä. Asiakaspalveluhenkisyys ja kyky toimia myös kiireessä ovatkin tärkeitä ominaisuuksia kesätöitä hakeville. Hintakaaressa on myös työkaluosasto, jonne kaivataan osaamista kesäksi. Kerrothan hakemuksessa, mikäli sinulla on osaamista/kiinnostusta työkaluista, jotta osaamme ottaa tämän huomioon! Mainitsehan myös, mikäli sinulla on trukkikortti.

Työtehtävät voivat pitää sisällään kaikkia myymälän työtehtäviä, mutta tarkempi työn sisältö katsotaan aina hakijan mukaisesti. Yleisiä myyjän työtehtäviä ovat hyllytys, kassalla olo, tuoteneuvonta, tuotteiden etsintä yhdessä asiakkaiden kanssa, kukkien kastelu, myymälän siisteyden ylläpito.

 Tarvetta kesätyöntekijöille on maaliskuusta elokuun loppuun.Työ alkaa sopimuksen mukaan. Puutarhapuolelle hakevien tulisi pystyä aloittamaan jo maalis/huhtikuun puolella. Muualle myymälään hakevien kesätyöntekijöiden aloitus on toukokuusta eteenpäin. Palkkaus menee kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Kaupan työntekijöiden tuntipalkat kesällä vaihtelevat 8,48 €­­–14,16 € välissä riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta.

Porin tavaratalo on avoinna arkisin 9–19, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 10–17. Työtä on tarjolla kesäksi sekä kokoaikaisille, että osa-aikaisille kesätyöntekijöille. Kirjoitathan hakemukseesi selkeästi, oletko kiinnostunut työskentelemään puutarhapuolella, vai myymälän puolella, milloin voisit aloittaa, mihin asti voisit olla töissä ja paljonko työtunteja toivot viikossa.

Haku on auki 29.2. asti.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Kaikki hakemukset tulee lähettää linkin kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätiedot: info@seasons.fi. Kyselyt ensisijaisesti sähköpostitse.

Rekrytoija: Anniina Saarni 0401620570

CV Tips from Seasons Experts

Despite the growing popularity of social media channels, the Curriculum Vitae (CV) remains one of the most important tools in job hunting. It briefly tells who you are, what you have done, and what you can do. Therefore, it is recommended to start your job search by creating or updating your CV. The most important feature of a CV is consistency. It is essential to be able to describe your skills in a way that makes it easy for the reader to understand your key skills and achievements. Therefore, keep the red thread with you when creating your CV, and you are already well on your way.

1

Be consistent and understandable

Clearly state your key skills and achievements. Always think about the reader - is it easy for them to follow?

2

Highlight the main points clearly

Contact information, language skills, work experience, and education are the backbone of every CV.

3

Don't forget your references

If you can get previous employers to provide a recommendation for your hiring, it will certainly get positive attention.

4

Remember the position you are applying for

Every job application and CV is best tailored for the specific position, so that you can sell your skills in the best possible way.