Open vacancies

Sovellussuunnittelun team leader

Haemme asiakasyrityksemme Enmac Oy:n palvelukseen monipuolista ja kokenutta

SOVELLUSSUUNNITTELUN TEAM LEADER (TEOLLISUUSAUTOMAATIO JA ROBOTIIKKA) PORIIN

työskentelemään tiiminvetäjänä monipuolisissa asiakasprojekteissa

Vastuullasi on laaja toimenkuva suunnittelutiimin vetäjänä. Vastaat sovellussuunnittelutiimin työstä vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Projektit vaihtelevat aina teollisuuden prosessien kehittämisestä automatisoituihin koneisiin ja laitteisiin liittyviin kokonaisratkaisuihin. Toimenkuva sisältää myös tiimin esihenkilötyötä, laaduntarkkailua sekä mm. osallistumista projekteihin ja niiden määrittelyyn asiantuntijaroolissa sekä tarjous- että toteutusvaiheissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuvan insinöörikoulutuksen lisäksi vähintään 5 vuoden työkokemus teollisuuden automaatiosuunnittelun parissa ja omaat kokemusta myös esihenkilötehtävistä. Kokemuksesi myötä sinulle on kertynyt näkemystä erilaisista PLC- ja automaatiojärjestelmistä. Hyvän lisän tehtävään antavat myös kokemukset robotiikasta, konenäköjärjestelmistä, liikkeenohjauksesta, tietokannoista ja mahdollisesti PC-sovellussuunnittelusta.

Olet yhteistyökykyinen, muut huomioon ottava ja pidät yllä hyvää fiilistä. Sujuvan suomen lisäksi kykenet työskentelemään myös englanniksi. Sinulta onnistuu oman työn organisoimisen lisäksi myös oman tiimin työn ohjaaminen ja resurssien hallinta. Hahmotat lisäksi hyvin kokonaisuuksia, pystyt ratkaisemaan tehokkaasti ongelmia sekä kykenet jäsentelemään ja kommunikoimaan ajatuksesi selkeästi.


Miksi valita meidät?

Olemme dynaaminen ja henkilöstöään arvostava insinööritalo. Pääomasijoittajan lisäksi operatiivinen johtomme on vahvasti mukana omistuspohjassa ja työskentelymme on yrittäjähenkistä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja lupaamme, että kollegoiden keskuudesta saa aina sparrauskaverin sekä apua. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi myös uudessa työsuhteessasi. Lisäksi henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia - olemmekin panostaneet tähän merkittävästi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn liukuvilla työajoilla. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja pääkallopaikaksesi voidaan nimetä toimipisteistämme: Rauma, Pori, Vaasa tai Tampere. Hienoa, jos koet myös ajoittaisen läsnätyön merkitykselliseksi. Vaalimme nimittäin hyvää yhteishenkeämme tapaamalla toisiamme myös toimistolla suht säännöllisesti! Näiden lisäksi meillä on Enmacin oma "touhutonni", joka oikeasti tarkoittaa 1 200 euron vuosietua oman hyvinvoinnin tukemiseen ja mielen virkistämiseen, työsuhdepolkupyöräetua unohtamatta.

Osoituksena yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä, Enmacille on myönnetty Future Workplaces-sertifikaatti. Sertifikaatti perustuu henkilöstökyselyyn, joka kartoittaa työntekijöiden merkityksellisimmät asiat työpaikalla, sekä kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat. Erityisen ylpeitä olemme onnistumisistamme seuraavilla osa-alueilla: Työn ja vapaa-ajan tasapaino, Oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö, Työpaikan vahva yhteishenki sekä Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta. Haluamme olla työpaikkojen edelläkävijä!

Kiinnostuitko?

Haku tehtävään on auki 17.3.2024 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään mahdollisesti jo aikaisemmin. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulinkin kautta. Juttelemme mielellämme kanssasi sinusta, Enmacista ja työn sisällöstä. Lisätietoja paikasta voit kysyä HR-konsultti Matti Käkelä 044-9879232 tai sähköpostiosoite matti.kakela@seasons.fi

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!


 

CV Tips from Seasons Experts

Despite the growing popularity of social media channels, the Curriculum Vitae (CV) remains one of the most important tools in job hunting. It briefly tells who you are, what you have done, and what you can do. Therefore, it is recommended to start your job search by creating or updating your CV. The most important feature of a CV is consistency. It is essential to be able to describe your skills in a way that makes it easy for the reader to understand your key skills and achievements. Therefore, keep the red thread with you when creating your CV, and you are already well on your way.

1

Be consistent and understandable

Clearly state your key skills and achievements. Always think about the reader - is it easy for them to follow?

2

Highlight the main points clearly

Contact information, language skills, work experience, and education are the backbone of every CV.

3

Don't forget your references

If you can get previous employers to provide a recommendation for your hiring, it will certainly get positive attention.

4

Remember the position you are applying for

Every job application and CV is best tailored for the specific position, so that you can sell your skills in the best possible way.